Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2017 13:59 - Среднощна закуска
Автор: nimfa80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 496 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.05.2017 11:41


image

Случвало ли ви се е да се събудите през ноща заради чувство на глад или изобщо не можете да заспите? Иска ли ви се да изприпкате до хладилника и да изядете всичко което има в него? Някои от вас ще си кажат " В никакъв случай - яденето през ноща е вредно и от него се пълнее" или още по безумното " аз след 6 часа вечерта не ям, за да поддържам фигурата си".  
Всичко това е абсолютна отживелица и научно отхвърлен мит. Най- голямата грешка която можете да направите, е да държите тялото си без храна дълго време. Това е най-сигурният начин да забавите метаболизма и да накарате тялото си да пази като подкожни мазнини всяка хапка която изядете и вие хем ще гладувате, хем ще пълнеете. Но да се върнем на среднощното хранене. Вредно ли е то? Със сигурност не - важно е само да знаем какво може да се яде късно посреднощ. Отговорът е много прост - всичко друго освен въглехидрати. Месо, кисело мляко, извара, риба, яйца, зеленчуци... това са нещата с които можете да утолите глада си посреднощ, без да се притеснявате от нежелани ефекти. Разбира се, каквото и да ядете,  трябва да бъде в разумно количество.
Прясното мляко не е препоръчително за консумация през ноща, поради наличието в него на лактоза, която е от групата на въглехидратите. Плодовете също е хубаво да се избягват в тази част на денонощието.

Когато трябва да ям през ноща, най-често си правя омлет от яйца и сирене или хапвам парче суджук или луканка + някаква салата или хапвам някаква консерва с риба. Можете да импровизирате с всичко, което имате в хладилника си, стига да избягвате въглехидратите ( и некачествените колбаси също) и да внимавате с количествата.
На пазара са се появили купища неефективни таблетки за бързо отслабване, които нямат никакъв ефект. Въпреки това има и други, които не са чак толкова скъпи, а ефекта им е видим и с просто око само за няколко дни. Именно такъв е и продукта: SlimaVit, който има страшно много предимства:
* Задвижва ефективно метаболизма * Бързо и ефективно отслабване * Изцяло на билкова основа. Може да бъде приеман и като храна * Придава допълнителна енергия * Одобрен от специалисти и доктори  
Има стотици хора по света, които са отслабнали бързо и ефективно с помощта на таблетките
SlimaVit. Не си мислете, че щом една добавка е помогнала на много хора трябва да бъде много скъпа. Напротив капсулите са  на една приемлива цена, и можете да ги откриете тук.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nimfa80
Категория: Тя и той
Прочетен: 32645
Постинги: 20
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930