Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2017 14:27 - Може ли Жен Шен да повиши либидото и да подобри ерекцията?
Автор: nimfa80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.03.2020 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Коренът от растението Жен Шен (Panax Ginseng) е бил ползван като компонент от традиционната китайска медицина в продължение на векове. В последствие както лекари, така и хербалисти от Западна Европа започват приложението и неговото популяризиране като адаптоген или билка, която позволява поддържането на добро физическо и психическо здраве. Някои научни изследвания твърдят, че ползите от този корен се откриват и в сексуално отношение при мъжете, което го прави предпочитан сексуален стимулант.

Сексуална активност
Практикуващите традиционната китайска медицина вярват, че коренът от Жен Шен може да подобри сексуалната функция както при мъжете, така и при жените. Въпреки, че не съществуват съвсем точни изследвания, Медицинския център в Мериленд показва резултати, които сочат повишаване на либидото и сексуалния интерес. Точната връзка между употребата на този корен и половото влечение не е ясно конкретизирана, но се смята, че тя дава възможност на организма да се адаптира към стреса и по този начин да се стимулира сексуалното желание.

Еректилна дисфункция
Според Националния институт по здравеопазване в САЩ, коренът от Жен Шен може да намали симптомите на еректилна дисфункция или импотентност. Мъже, които го приемат могат да подобрят значително своята ерекция и качеството на сексуалния си живот. Според някои учени, Жен Шенът може по безопасен начин да коригира общата сексуална дисфункция. ерекция

Фертилитет при мъжете (безплодие)
Смята се, че приема на корен от ЖенШен може да подобри плодовитостта при мъжете. Тези, които го приемат имат по-висок брой сперматозоиди, като тяхната подвижност и жизненост също се повишава. Университетът към медицинския център в Мериленд допълнително отбелязва, че третирането на животни с този корен също повишава броя на сперматозоидите им. Разбира се за категоричното твърдение за ползите от употребата на Жен Шен са необходими още изследвания и определянето на ефективността за положителните ползи върху стерилитета при мъжете подлежат на редица нови проучвания.
image

Преждевременна еякулация
Според хора, които използват Жен шен като крем, 0.20 грама локално приложение на ден, може да помогне за справянето с проблема на преждевременната еякулация. Въпреки, че първоначалните проучвания подкрепят тази теория, тя все още е в процес на изследване. Коренът от Жен шен може успешно да се комбинира с други билкови продукти за профилактиката на редица сексуални проблеми при мъжете, включително преждевременна еякулация и проблеми с ерекцията.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nimfa80
Категория: Тя и той
Прочетен: 32637
Постинги: 20
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930