Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2017 13:36 - Билки за мъжка сила
Автор: nimfa80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 469 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.03.2020 14:57


image

Странно или не, има храни действащи положително върху потентността. Топ афродизиаци сред храните са банани, босилек, смокини, чесън, шоколад, стриди, авокадо, аспержи, бадеми, мед и орехи тиквено семе

Големите количества алкохол намаляват сексуалната функция, но малките я стимулират. Виното и шампанското са неизменна част от романтичната атмосфера. Червеният цвят на гроздовата напитка е особено символичен.Една-две чаши вино могат да допринесат романтична прелюдия да прерасне в бурен сюжет. Виното помага на човека да се отпусне и стимулира сетивата му. Пиенето му може да бъде много еротично преживяване.

У нас бе създадено питие – любовна амброзия “Еньова омая”. То е приготвено от червено вино и девет билки – ветрогон, ванилия, канела, кардамон, карамфил, бабини зъби, шафран, портокал и мускатово орехче.

копъра и анасона. Тези билки удължават оргазма на мъжете и засилват сексуалния апетит на жените. Подобно въздействие има и овесът.
Ментата е следващият афродизиак в списъка. Тя стимулира дишането, в това число и в гениталиите, и по този начин засилва сексуалните желания.

Един от най-силните афродизиаци безспорно е магданозът. Той засилва либидото на жените заради влиянието, което оказва върху организма на хормонално ниво. Друга възможна причина за благоприятното му влияние върху сексуалните желания е високото му енергийно съдържание – той е богат на калций, йод и желязо.
И така правете си салата чесън с магаданоз!
image

Тонизиращ ефект върху организма има и кервизът.
Жълтият кантарион е едно от средствата, който би могло да помогне в случай на понижено сексуално желание. Билката жълт кантарион действа срещу депресия, подсилва възбудата и подобрява жизнеността.
. Жълтият кантарион хем разведрява настроението, хем засилва сексуалното влечение. Тази билка е с доказан антидепресивен ефект. Освен това активизира метаболизма на ниво черен дроб.
Лечебната отвара се приготвя, като в 1 литър гореща вода се слагат 3 супени лъжици жълт кантарион и се държат под похлупак 15 минути. Пие се като вода. Очакваният ефект идва след 2 седмици
Женшенът пък възвръща мъжката потентност, като увеличава произвеждането на тестостерон.

Чаят от цвят на магарешки трън изчиства като с вълшебна пръчица бъбреците, стомаха, пикочния мехур. Но най-голямата му слава се носи за лекуване на простатната жлеза и увеличаване на мъжката сила, помага на сърцето, кръвното, оросява и избистря мозъка. за целта две супени лъжици изсушени цветни кошнички се варят 10 минути в 500 мл вода. Това е доза за 1 ден.
Препаратите от магарешки бодил се използват при ниско кръвно, сърдечна слабост, за лечение на новообразувания след онкологични операции, злокачествени тумори, за профилактика на метастази, след премахване на злокачествени тумори, като пречистващо средство, за премахване на песимистично настроение на болния, за бодрост.
Магарешкия бодил е лечебно средство при чернодробни заболявания, особено при хронични холоцистопатии. Подобрява се отделянето на жлъчен сок, предпазва се черният дроб от увреждания. Използват се при лечение на цироза на черния дроб и увреждане от токсични вещества и лекарства; за лечение на остър и хроничен хепатит. Помага за подобряване на кръвната картина намаляване на триглецирери и лошия холистерол

Още по-силен ефекта ще е ако се смесят магарешкия бодил със билката Бабини зъби.
Чаят и препаратите от Бабини зъби тонизират, повишават силата и издръжливостта, помагат на мускулния растеж. Най-голяма слава обаче билката печели със способността да удължава ерекцията и да подсилва потентността. Тя действа целебно не само на мъже, но и на жени, защото регулира хормоните. Като качва нивото на естрогена, повишава либидото. Освен че пали сексуалното желание, лечебната трева от години се е използвала срещу безплодие и при менструални болки.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nimfa80
Категория: Тя и той
Прочетен: 32532
Постинги: 20
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930